Лариса Ніцой Письменниця

Якщо це найпатріотичніша, то які інші школи на Одещині?

Спалене авто проукраїнської родини на Одещині

Як там Розквіт поживає? Пам'ятаєте, село таке на Одещині, де дві родини повстали в школі проти російської мови, то одній родині машину спалили

Якби вчителі залагодили вчасно конфлікт ще в зародку в школі – і конфлікту не було б. І машина була б ціла. Аж ні, керівництво школи закусило вудила. Російську мову вчитимемо! А школа найпатріотичніша на Одещині!

Так і працівники обласного департаменту освіти сказали, супер-патріотична школа, Розквітівська. На всю область такої патріотичної не знайти.

То я оце цікавлюся, в Україні три важливих свята відбулося. День захисника України, День української мови і Річниця революції гідності. Що там наша найпатріотичніша школа на Одещині? Святкувала? Дні відзначила? Сценарії написала? Дітей підготувала?

Звісно. У жовтні провели свято Осені. Дуже патріотичне свято. ВСЕ. Уявляєте, якщо це найпатріотичніша, то які інші школи на Одещині?

Я тут згадала, що обласний департамент освіти обіцяв розібратися. Непрофесійних учителів покарати за непрофесійність, через яких у селі конфлікт розгорівся. Обіцяв департамент освіти - дулю з маком виконали. Живуть усі, сміються.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: