Для Путіна Надія Савченко - і є Україною

Можливо, ви помітили, що я нічого не писав про Надію Савченко, і мабуть вирішили, що я хворію на політичний цинізм.

Можливо, ви помітили, що я нічого не писав про Надію Савченко, і мабуть вирішили, що я хворію на політичний цинізм. Насправді, це не так. Так уже сталося, що ще до 21-ліття мені «пощастило» побувати спочатку в Західній Африці, а згодом на руїнах колишньої Югославії. Всю цю історію (переважно) знає десь зо 30 людей - і нехай так поки що і залишається.

Але я згадав про це тому, що відчуваю, із яким закономірним презирством український офіцер Савченко сприймає всі ці «соплі та воплі».

Ну, чесно - ви справді хочете допомогти? То повбивайте побільше путиноїдів, чи організуйте напад на тюрму в тому російському Донецьку, хіба ні?

Якби таке було в моїх силах, я би не вагався - мені соромно, що таких сил я зараз не маю (there was no help, no help from you – ACDC, Thunderstruck). Листи, заяви, пікети, квіти - все це важливо, але нічим не може допомогти нашій Надії. Добилися певної ініціативи в Європарламенті - хоч щось суттєве.

Вона знає, що Україна робить все можливе - але так само знає, що все це нічого не змінить: адже для схибнутого Путіна Надія Савченко - і є Україною.

Вона так само це знає, і говорить про це щодня. Хворого на голову тирана непокоїть, що Надія сильніша за нього, а одкровенно вбити її він боїться, але ні на кого її не буде міняти. Хіба що його по-справжньому налякають. Це можливо, але вимагає роботи)))

Тому не треба тішити себе фантазіями - на полонене російське бидло, яке Путіну ні до чого, він її не поміняє. А сама Надія не ламається (Боже правий, вона справжній Герой) і не бажає, щоби іі міняли на якесь російське сміття.

Тому скажу інше - якщо Путін її вб’є, ми помстимося страшно...

Це - в наших силах. Ми вже навчилися так діяти. Тому за нашу Надію ми будемо мститися … Надія Савченко щодня навчає нас мужності.

Тому давайте поважати старшого лейтенанта Надію Савченко, і не принижуватись перед убивцями українського народу «петиціями» та іншим мотлохом.

Адже Надія, наша раптова Мадонна Свободи – дуже добре розрізняє між непотрібним та справжнім. Така моя непопулярна думка.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: