Відставка Шокіна. Останній аргумент

Вважаю, що саме час тим депутатам, які прагнуть – нібито – на цьому тижні отримати відставку Віктора Шокіна і навіть призначення нового Генпрокурора, а ще до того і новий уряд – проголосити голодування.

Вважаю, що саме час тим депутатам, які прагнуть – нібито – на цьому тижні отримати відставку Віктора Шокіна і навіть призначення нового Генпрокурора, а ще до того і новий уряд – проголосити голодування.

Це спало мені на думку через заяву Юрія Луценка про те, що він сам залишить фракцію БПП (ото погроза!).

До того ж ідеї Ганді ще з 2001 (якщо не з 1990) року широко розповсюджені в наших краях, то чому би і ні? Хто зна, може страждання депутатів у сесійній залі якось розчулять жорстоке серце цього де Вільфора та злочинних олігархів? Ево Моралесу в Болівії таким чином удавалось залякувати парламентарів.

Якщо це і все, на що здатні умовно патріотичні сили в системі офіційної влади – варто спробувати! Принаймні суспільству така акція шкоди не завдасть. Те саме стосується і працівників ГПУ, яким не вподоби нинішня ситуація – зможуть приєднатися до депутатів.

На табло Верховної Ради треба 24/7 транслювати виступ Вікторії Нуланд на сенатському комітеті, щоб було ясно, про що саме тут ведеться. Європейцям теж, гадаю, сподобається, вони таке люблять – посли прийдуть підтримати. Тобто, сам я звісно прибічник панотця Гвера щодо вирішення подібних питань – but let's give Peace a chance!

P.S. Крім того, масовий відхід парламентарів до кращого світу (вибачайте, не вірю в пом'якшання сердець ворогів революції, це ображає інтелект) – теж є своєрідним виходом з політичної кризи, бо Рада може втратити кворум, а олігархи не встигнуть призначити своїх клоунів ще й на ці місця.

Таким чином вигода для народу подвійна. А законодавцям краще не гаяти час, бо трансляції засідань здійснюються коштом платників податків.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: