Чому Порошенко не реагує на російські паспорти одеського мера

Обидва російські паспорти Труханова видано в тих специфічних місцях (Сергієв-Посад Московської області, Буйнакський р-н Республіки Дагестан), де розташовано бази ФСБ

Більш ніж Панама мене цікавить небажання, або нездатність (?!) президента Порошенка проявити політичну волю в небезпечній ситуації, яка склалася навколо одеського (двічі за результатами фальсифікацій) міського голови Труханова-Озопулуса.

Обидва російські паспорти Труханова видано в тих специфічних місцях (Сергієв-Посад Московської області, Буйнакський р-н Республіки Дагестан), де розташовано бази ФСБ. Його публічні виступи 2014 року не залишають сумнівів щодо його політичних позицій - вони нічим не відмінні від іншої агентури ФСБ.

Якщо Одеське управління СБУ (а також інші служби, такі як ДМС) відповідає на постійні запити "відписками", мовляв сам Труханов "спростовує", при тому що СБУ прямо підзвітна лише президенту - це може означати лише те, що СБУ не має наказу діяти. Тоді, елементом яких іще "мінських домовленостей" є керування на даний момент економічно найважливішим містом України "колорада" із кількома паспортами, якого згадує в складі міжнародної ОЗУ німецька поліція?

Ця підозріла слабкість у політичній площині може призвести до того, що двопартійна коаліція, яка і зараз заледве нашкрябає 226 голосів, залишиться без підтримки значно важливішої громадської коаліції, що дає цій політичній комбінації останній шанс.

Якщо президент за тиждень не вирішить це питання, тоді мусимо вважати, що він має із Трухановим-Озопулусом спільні "неофіційні" інтереси, а відтак готовий протиставити собі громадську думку. Зіткнення із громадською думкою дотепер не витримав жоден президент України.

Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: