У наступній Раді буде 22 фракції

Доведеться купити нове, більше табло

Створення ліберальних партій в Україні набирає обертів. Такими темпами в наступній раді буде 22 фракції.

Доведеться купити нове, більше табло (PROFIT!!!), а також обов'язково розділити фракції колишніх однопартійців перегородками із куленепробивного скла. Маріїнський парк слід буде закривати для відвідувачів по вівторках та четвергах, оскільки неможливо поєднати підготовку до Євробачення і будівництво найбільшого в світі скляного лабіринту (або-або).

Тому в парку депутати зможуть стрілятись або різати один одного насмерть, і як реаліті-шоу це треба буде транслювати (спосіб для «Першого національного" зробити всіх конкурентів у рейтингу на 100 років уперед - PROFIT!!!).

Такий напрям розвитку парламентаризму якось компенсує те, що це скликання набрехало про скасування своєї недоторканості, еге ж? Постійні вбивства недоторканих недоторканими (особливо спонукати до них слід мажоритарників) створюють додатковий внутрішній економічний стимул - безупинні кампанії на округах (PROFIT!!!). Політтехнологи щиро «грабуватимуть коровани».

Адже кожен притомний ресторан невдовзі матиме свою партію, принаймні це вирішує питання дизайну меню, якщо кухня така сама, як і в сусідньому закладі.

Проте, генерація нових і нових партій із стилістикою «про все і про ніщо» вказує на серйозне подрібнення української олігархії, дезінтеграцію її угруповань та зменшення капіталів - утримувати стільки галасливих дармоїдів навіть їм стало шкода.

Тепер би і народу якось відкараскатись - як відомо, ледь не зарплату партіям (як в Росії) повинен платити український платник податків.

Це нібито ставить їх у рівні умови (ггг). Може, краще офіційно приватизувати Верховну Раду?

Треба спробувати продати її Цукербергу.

Джерело: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: