Юрій Михальчишин Політичний діяч

Cлід не просто запроваджувати візовий режим

Cлід не просто запроваджувати візовий режим
112.ua

Слід не просто запроваджувати візовий режим (чи нагадувати, хто і коли першим то придумав), а зміцнювати контррозвідувальний режим у державі в цілому.

У контексті резонансної теми запровадження візового режиму з РФ хотілося би наголосити на принциповій, проте не завжди акцентованій позиції: слід не просто запроваджувати візовий режим (чи нагадувати, хто і коли першим то придумав), а зміцнювати контррозвідувальний режим у державі в цілому.

Мова має вестися про комплекс адміністративних, режимно-правових і контррозвідувальних заходів, що на практиці означатимуть запровадження посиленого міграційного контролю, поширення масштабів та поглиблення внутрішнього паспортного контролю, обмеження територіальної мобільності населення поблизу стратегічних об'єктів, окремих населених пунтків і цілих територій, посилення повноважень і кадрового складу підрозділів органів безпеки, що здійснюють контррозвідувальний захист органів державної влади, контррозвідувальне супроводження політичних процесів, контррозвідувальний пошук на предмет ознак підривної діяльності іноземних спецслужб від вищого законодавчого органу до інформаційної сфери.

Звучить це все, можливо, доволі недемократично та авторитарно, але ж не всім про айдентику і воркшопи думати разом із урбаністикою, джазом і фестивалями вуличної їжі.

Якось не дуже хочеться, аби уві сні горлянку перерізали.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: