Юрій Михальчишин Політичний діяч

Надання американської зброї України. Що криється за заявами з Вашингтона

«Це не заморожений конфлікт, а гаряча війна». Таке визначення подіям на Донбасі дав спецпредставник Держдепу Курт Волкер.

Всі ці заяви прекрасних авторитетних вашингтонських людей - вони не для нас призначені, їхні адресати - за океаном.

Вчора спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер заявив BBC, що Вашингтон активно розглядає питання щодо надання зброї для боротьби проти проросійських бойовиків на сході України.

Сьогодні у Державному департаменті США заявили, що питання щодо можливого надання оборонного озброєння Україні не розглядається, але Вашингтон не виключає надання озброєння.

У нас вже знову згадали про призабуті джавеліни та цеппеліни, а поміж тим, треба мати на увазі, що США зараз у розпалі глибокої внутрішньополітичної кризи, одним з елементів якої є боротьба між Конгресом і Білим Домом, результатом якої може стати виключення зовнішньої політики з сфери практичного впливу Президента США.

Тому всі ці заяви прекрасних авторитетних вашингтонських людей--вони не для нас призначені, їхні адресати за океаном.

Не ведіться, краще дихайте росяними травами, крутіть плодово-овочеву консервацію, бігайте кроси, вправляйтесь у стрілецькій справі.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: