Олег Тягнибок Голова політичної партії Всеукраїнське об`єднання «Свобода»

В Україні потрібно ввести кримінальну відповідальність за заперечення Голодомору

Перефразовуючи відомий вислів: або голосуйте, або хрестик зніміть

Сенатори США одноголосно підтримали резолюцію про визнання Голодомору 1932-1933 років геноцидом українського народу і закликали поширювати інформацію про совєцькі злочини проти української нації. І за це їм – наша щира подяка й уклін. Їхній крок укотре засвідчив: США — один із наших найперших союзників на міжнародній арені. Сподіваємось, що невдовзі це важливе для України і всього прогресивного людства рішення приймуть й інші наші партнери зі світової спільноти.

Поряд з тим, товариство, ситуація в самій Україні далеко не така оптимістична. Ви тільки вдумайтеся: в час, коли світовий лідер обстоює неймовірно трагічні і святі для України речі, деякі покидьки з нібито українського політикуму дозволяють собі відкрито і цинічно це заперечувати. В ефірах найпопулярніших каналів країни вони принижують пам'ять жертв геноциду, затоптують українську національну свідомість, причому повторюють це знову і знову.

Чому? Бо жодного разу не були за це покарані, адже добре знають, що владі псевдопатріотів глибоко начхати на все, що не стосується її кишені. Якби ці ряжені «націоналісти» мали бодай найменший намір втілити те, про що так солодко співають у своїх передвиборчих спічах, то давно покарали б відвертих українофобів і московитських наймитів за наругу над пам'яттю мільйонів наших земляків.

Більше того, ВО «Свобода» вкотре полегшила завдання владі: необхідний законопроект щодо кримінальної відповідальності за заперечення Голодомору ми ще торік зареєстрували у ВРУ (законопроект №7343 від 28.11.2017р.) Тож, перефразовуючи відомий вислів: або голосуйте, або хрестик зніміть.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: