Олександр Бригинець Народний депутат України (Блок Петра Порошенка)

Як досвічені популісти розвели недосвіченого Білецького

Дуже просто: вони кинули в повітря заяву про те, що готується жахливий закон про вибори на ОТДЛО в АП і пішли пити каву.

Для них зрозуміло, що далі виступати проти неіснуючого закону безглуздо, а от якщо цей закон виявиться існуючим, то можга буде сказати: ми ж попереджали!!!!
Отже, провокатори крикнули і пішли, а Білецький повірив і вивів людей.
І коли він це зробив? Коли у ВР якихось важливих рішень голосувати не заплановано, бо п»ятниця і депутатський народ сьогодні діє так, як Білецький завжди - на роботу не ходить(
І випадково (чи не випадково?) це співпало з розглядом питань про наш безвізовий режим. І якось раптом на євротв поруч з сюжетами про акцію «Азова» пішли сюжети про те, що безвізовий режим треба притримати(((( хто підказав Білецькому саме цей безглуздий час?
Щодо виборів на окремих територіях Донбасу. Вони потрібні, але за певних умов про які говорив і Порошенко, і Нуланд, і багато політиків. Мир, виведення окупаційних військ, контроль за кордоном, робота українських законів на цих територіях, тощо... Чи можливо виконання цих умов зараз? Ні! Але бажати їх дотримання ми забов»язані. Від кого залежить це виконання? Від ВР? Ні, від Путіна. То його і треба пікетувати(((
І щодо самого закону: якщо в ньому будуть чітко виписані усі означені умови, то приймати його треба, а якщо це якісь інший закон, то він не буде прийнятий, бо голосувати за нього нікому.
Щкода, що молоді політики не розуміють різниці між тактикою і стратегією і не розуміють, що у гібридній війні і слова - зброя, в тому числі слова «вибори», «амністія», «особливий порядок», тощо..
Сказав що міг, про інше здогадуйтесь...

Джерело: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: