Остап Дроздов Журналіст

Може перестаньмо кривити душею?

Такі вже всі побожні, що нема ради...

Такі вже всі побожні, що нема ради... Зате на всі свята процвітає типовий атеїзм. Я бував у різних країнах світу – але ніде, в жодній «бездуховній, аморальній» Європі я не бачив, аби магазини чи супермаркети працювали на великі свята. Все зачинено, всі святкують.

Ну звісно, у тій Європі не колядують, не посівають, не щедрують, не водять гаївки – жахіття, а не Європа! Зате там ніхто не працює ні на Різдво, ні 1 січня, ні на Великдень. А от ми - титани духовності. У нас усі колядують, посівають, щедрують, водять гаївки – але працюють, як прокляті, і на Новий Рік, і на Різдво, і на Великдень, і на інші святкові дні.

Причому, гарантую, наказ працювати у найбільші свята дає побожний власник, який і сповідається вчасно, і всі заповіді Божі напам’ять знає. І Фуршети, і Ашани, і Форум, і інші супермаркети й магазини виганяють своїх працівників на найбільші свята, як ні в чому не бувало.

Думаю, настав час поставити питання руба: або цю атеїстичну практику треба припиняти, або перестаньмо кривити душею і називати себе мало не духовним оплотом.

Источник: Обозреватель

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: