Павло Розенко ексвіце-прем'єр-міністр України

В Україні вибухнула чергова партія кремлівських консерв

Петро Порошенко проситиме Варфоломія визнати помісну українську православну церкву

На це можна дивитися довго та із великим задоволенням!!

На те як вибухає чергова партія прокремлівських консервів в Україні. На те як бризкає слина з рота промосковських агентів та агентішок, які заволали єдиним хором і по єдиним темникам: «Україна - світська держава», «церква відділена від держави», «нас відволікають від важкої економічної та соціальної ситуації в країні» «краще би дорогами зайнялись» і т.д і т.п.

А все чому? Бо вперше в історії незалежності України та завдяки наполегливості, ініціативі, чіткій позиції Президента України Петро Порошенко ми нарешті отримали шанс на створення Єдиної Помісної Православної Української Церкви.

Мусимо використати цей історичний шанс. І зробити ще один крок для зміцнення своєї незалежності, зробити ще один гігантський ривок від московської імперії до цивілізованого європейського співтовариства.

Тому, друзі, і пенсії будемо піднімати, і зарплату підвищувати, і належний рівень життя українців забезпечувати, і дорогами займатися, і робити все що в наших силах щодо створення Єдиної Помісної Православної Української Церкви.

Слава Україні!!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: