Сергій Таран Політолог

Несподіваний союз: Ярош, Тягнибок і... Тимошенко

Недавній виступ Тимошенко на захист «Свободи» - доказ того, що такий союз вже укладений

Лідери "Свободи" та "Правого сектору" обговорюють об'єднання. Але соціологія та підсумок на минулих виборів свідчать, що їхня спільна і максимальна електоральна ніша - це лише 5-7%. Якісно інша перспектива двом партіям відкривається у разі непублічного союзу з «Батьківщиною»: тоді Свобода та ПС працюватиме на правому радикальному фланзі, а Батьківщина з її соціал-популістською риторикою – на лівому. Протестна база виростає в рази!

Всіх їх цементує спільна мета – загальна дестабілізація та дочасні парламентські, а, якщо пощастить, і дочасні президентські вибори (У Тимошенко іншого шансу може не бути).

Недавній виступ Тимошенко на захист «Свободи» - доказ того, що такий союз вже укладений. Геополітичні зорі зі сходу сприяють революціонерам. В загальній дестабілізації ситуації в Україні дуже зацікавлений Путін, який саме зараз прагне перенести конфлікт зі сходу всередину країни (це теж для нього останній шанс, і тому ресурсів і зусиль він шкодувати не буде). Якщо спрацюють всі синхронно – їх теоретично може чекати успіх. Якщо, звичайно, слово «успіх» доречне у цьому контексті.

Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: