Сергій Таран Політолог

З Францією все дуже непросто

Ле Пен та Національний фронт, як і прогнозував, пролетіли у другому турі місцевих виборів, попри перемогу у першому турі.

Ле Пен та Національний фронт, як і прогнозував, пролетіли у другому турі місцевих виборів, попри перемогу у першому турі. Однак сильний результат Саркозі з його пропутінськими настроями, не дає багато оптимізму. В історії французької політики присутня вічна амбіція «переграти англосаксів», які нібито забрали у них шанс бути світовою наддержавою, і тому час від часу французи вдаються до дивних союзів, які «мають позлити» американців, - як то, наприклад, дружба Саркозі з Путіним, або з лівійським диктатором Каддафі, який, за повідомленням ЗМІ, навіть, фінансував президентську кампанію Саркозі 2007 року. Україну, до речі, у Франції пов’язують саме з американськими впливом у Європі, і тому французькі симпатії до Путіна, це не про нас з вами, це про спроби Франції показати «англосаксонському світу» свою «кузькіну мать».

.. Але хіба хтось в Україні, після Будапештського меморандуму сумнівається в тому, що на міць Заходу покладатися не варто? А тому, - як і раніше – без паніки. Армія, воля, і обов’язок – обнадіюють більше, ніж будь-які вибори у будь-якій Франції.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: