Сергій Таран Політолог

Тільки загальна мобілізація

В Росії оприлюднили бюджет пропагандистського каналу “Раша Тудей”

В Росії вперше оприлюднили бюджет пропагандистського каналу “Раша Тудей” – за 2015 р. виходить 18,2 млрд руб., або більше ніж 300 млн. дол. Якщо до цього додати контроль Кремля над іншими телеканалами, то на те, щоби нав’язати світові і нам кремлівську маячню в Мордорі витрачають мінімум під мільярд доларів. Для порівняння – Україна на іномовлення змушена виділити не більше 10 млн. дол. на рік, а приватні канали уряд точно не контролює. Така сама вражаюча диспропорція і у бюджеті на звичайні озброєння - у 2015 р. - мінімум 60 млрд. дол. у Росії і лише 2,2 млрд. - в Україні.

Це не до того, щоби вкотре підкреслити асиметричність нашої гібридної війни, а до того, щоби вкотре нагадати, що перемога в асиметричній війні досягається тільки загальною мобілізацією. Ви цілий день у вирі інформації? Пишете? Читаєте ? Коментуєте? Тоді - ви теж на фронті.

Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: