Майдан - це влада

Держава Богдана Хмельницького називалася Військо Запорозьке. Наша держава називається - Майдан.

Держава Богдана Хмельницького називалася Військо Запорозьке. Наша держава називається - Майдан.

Тому 22 грудня 2013 року, якщо ми не дебіли, ми повинні робити таке:

1. Проведення референдуму. Майдан перетворюється на штаб організації референдуму про недовіру: президенту; уряду; парламенту. Збір підписів. Делегати Майдану роз'їжджаються домівками не демотивовані, а з мандатом Майдану і організують збір трьох мільйонів підписів, як того вимагає закон.

2. Паралельні органи влади. Майдан призначає своїх представників у кожному адміністративному пункті України. Неформальні авторитети з формальним мандатом Майдану. Мають гроші - вирішують проблеми компетенції місцевих адміністрацій, ні - організують референдум і гарантують людям вирішення проблем після зміни влади. Дуже цікаво буде подивится, до кого будуть бігати радитися менти і прокуратура.

Можна дискутувати, але пропоную надавати представникам Майдану мандати і титули з печаткою типу: голова Коростишівської державної адміністрації Майдану Житомирської області.

МАЙДАН - ЦЕ ВЛАДА!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: