Юрій Сиротюк Громадсько-політичний діяч

Твердо переконаний, що мою автівку нещодавно пограбували саме мєнти Авакова

Аваков спочатку використав націоналістів як гарматне м’ясо, в той часи коли його мєнти або прямо перейшли на бік окупантів, або просто розбіглися, а тепер їх методично винищує.

Аваков спочатку використав націоналістів як гарматне м’ясо, в той часи коли його мєнти або прямо перейшли на бік окупантів, або просто розбіглися, а тепер їх методично винищує. Дуже легко нинішній міністр розкидається вищими мірами покарання щодо націоналістів, а водночас, жодного беркутівця і російського агента не притягнув до відповідальності. Якщо співставити факти, то дуже очевидним є, хто насправді агент Путіна в Україні. Пропри позірну патріотичну риторику, щоправда зухвало мовою окупанта, Аваков по рівню репресій щодо українців уже переплюнув Захарченка тричі.

Якщо б він дійсно хотів порядку і справедливості, то сам передусім заарештував би всіх беркутівців та колишніх членів фракції ПР і КПУ, інших екс-посадовців, смотрящих Яника, повірте там на кожному не має де клейма ставити. Якби Бузина, Калашніков, кати-беркутівці та інші представники п’ятої колони Москви вчасно потрапили б за грати, не було б тоді відплатних акцій. Та ні, таваріщ Арсен методично вбиває і арештовує тих, хто був мотором Революції Гідності і втримав російського окупанта в перші дні війни. Цікаво ким він себе уявляє, новітнім Берією, чи Єжовим?

Р.С. Після арешту Андрія Медведька, твердо переконаний, що мою автівку нещодавно пограбували саме мєнти Авакова.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: