Юрій Сиротюк Громадсько-політичний діяч

Путін - новітній Святополк Окаянний. Безбожник і Розбійник

З Днем Хрещення України-Руси! З Володимира Вас!

З Днем Хрещення України-Руси! З Володимира Вас!

Традиційно взяли участь у Ході з нагоди Хрещення України-Руси, організованій УПЦ КП у Києві. Навіть проливний дощ не зіпсував святкового настрою.

Сьогодні Патріарх Філарет у своїй проповіді говорив надзвичайно важливі речі. Путін – новітній Святополк Окаянний. Безбожник і Розбійник. А от порівняння дій Володимира Святого здається було адресовано Петру Порошенку. Філарет наводив приклад як після Хрещення Руси-України, до того не зовсім благочестивий Великий Князь перестав карати (прощав) розбійників через що на Русі став процвітати бандитизм. Тоді єпископи прийшли до Володимира і пояснили, що прощати їхня справа, а карати і оберігати країну і народ обов’язок князя. Це прямий посил Верховному Головнокомандувачу.

Це свято нагадує, що на території нинішньої Росії є землі де князювали давньоукраїнські князі. Путін, агов повертай Новгород, який москалями анексований незаконно, адже саме там до Києва у 969-977, 980-988 князював св. Володимир. Йдеться не тільки про Новгород.

А ще треба пам’ятати, що наші північні околиці – теперішню Московію, ми хрестили Вогнем і Мечем. По-інакшому там не можливо…

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: