Юрій Сиротюк Громадсько-політичний діяч

Отака у нас децентралізація по-масковскі

Коли країною править суміш бариг і державних зрадників - наслідки трагічні і комічні водночас.

Коли країною править суміш бариг і державних зрадників - наслідки трагічні і комічні водночас. Ще раз про вчорашню історію зі справжнім героєм Революції Гідности і Священної війни з Москвою Сергій Бойко. Про зрадників багато не писатиму, і так все ясно. А от про дії бариг пару слів скажу. Здається у минулий вівторок мала відбутися перша сесія Броварської міської ради, депутатом якої від «Свободи» є Сергій Бойко. Так сталося, що маленька фракція «Свободи» - чотири депутати - вирішує долю всієї ради. Без неї ні в кого не має більшості. Тому спочатку СБУ підкотила неформально до лідера фракції Олега Шевчука, натякаючи, що його участь у Революції (а він був одним з її лідерів у Броварах) та війні (Олег з перших днів війни волонтерив, коли було потрібно і зі зброєю в руках у найгарячіших точках фронту) можуть принести йому серйозні неприємності. А потім перед самою сесію Олегу офіційно під протокол вручили попередження (!) про неприпустимість здійснення терористичних дій, організації і участі в масових заворушеннях etc. Про саму незаконність таких дій говорити не буду. Фракція «Свободи» не голосувала в підтримку мера Сапожка, що під час Революції роздавав квартири героям-беркутівцям. І тоді телепні прийшли до Сергія Бойка.

Отака у нас децентралізація по-масковскі: половина фракції «Свободи» у Кіровоградській облраді під арештом, сидять депутати-свободівці з Хмельниччини, тепер ще й історія з Броварами.

Проте є й позитиви. Бронебійному Бойку участь у захисті Конституції коштувала особистим зобов’язанням. Напевно, нагорі розібралися (чи злякалися), що вже час припиняти цю репресивну клоунаду. Тоді в питальнику: чому й досі сидять інші герої-захисники Конституції?

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: