Валерій Чалий Політик, дипломат, громадський і державний діяч

Все набагато гірше - Росія готує подальшу анексію України

Висновок по засіданню Ради безпеки ООН

Оперативний висновок по засіданню Ради безпеки ООН. Міжнародна підтримка у нас є і з кожним днем дій агресора підсилюється. Але цього ще не достатньо для дійсно рішучих дій ООН.

Зі свого боку, крім всього іншого, Росія наполягає на позиціях угоди 21 лютого, яку сама не підписувала (а тому не має взагалі ніякого права посилатись на цей папірець) і виконання якої зірвав сам Янукович, хоча вона з самого початку сприймалась як неприйнятна.

Апетити безмежні: не йдіть до ЄС, не проводьте вибори президента 25 травня, розділіть Україну на федеративні частини і т.п. і т.д. На жаль - всі ознаки підготовки до просування на материкову частину України. Ця брехня - не просто зачитування Чуркіним підготовленого "темника". Все набагато гірше - це елемент підготовки подальшої анексії України. Треба негайно створити такий тиск, щоби геополітичні авантюристи відчули силу протидії. Інакше - вони заграються і може бути катастрофа.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: