Віктор Небоженко Політолог, соціолог

Лукашенко перебуває у страшній розтяжці

«Лукашенко гнеться під сильним тиском Путіна»
фото з відкритих джерел

Бездушна і жахлива смерть білорусів у війні проти України

Вождь Білорусі Лукашенко гнеться під сильним тиском Путіна, який вимагає від нього вторгнення в Україну. Лукашенко перебуває у страшній розтяжці.

З одного боку, на нього чекає доля свого отруєного друга, колишнього міністра закордонних справ Макея, з іншого боку, він може віддати злочинний наказ про вторгнення в Україну, без права та шансів залишитися живим. І тоді вже не має значення, хто і як позбавить Білорусь від диктатора Лукашенка.

Лукашенко, без жодних причин та мотивації, намагається гнати білоруську армію на війну з Україною, яка вже показала свою силу на полі бою з російськими військами. Білоруси покірно стали в чергу на знищення за зеками і «чмобіками» російської армії.

Це буде образлива і безглузда смерть – білоруси вмиратимуть на українській землі після і замість зеків російських в'язниць, щоб відволікти час та сили ЗСУ від звільнення окупованої Росією території України.

Читайте також:

 

 

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: