Арсеній Яценюк Експремʼєр України, голова Київського безпекового форуму

Пам’ятаймо: завтра ми захищаємо Україну, робимо внесок у майбутнє - своїм бюлетенем

Звернення Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка

Звернення Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка

Дорогі співвітчизники!

25 травня ми йдемо на вибори. На вибори Глави нашої держави, за свободу, процвітання, європейське майбутнє якої українці платять найдорожчу ціну – ціну власного життя. Тим важливішим є вибір, який ми зробимо в неділю, тим вищою є відповідальність кожного з нас.

Завтра ми доведемо всьому світові, але насамперед самим собі, що нас неможливо залякати, що ми і тільки ми самі будемо вирішувати, як нам будувати рідну хату і як господарювати в ній.

Не просто підготувати і провести вибори, коли для їхнього зриву задіяні величезні фінансові, політичні і військові ресурси, коли на їхню дискредитацію спрямована індустрія збоченої пропаганди. Але ми вибороли ці вибори. Тим, що боронимо свою землю, відроджуємо українське військо, піднімаємо зруйновану економіку, нищимо схеми, які вимивали з країни мільярди, вчимося контролювати владу, закладаємо фундамент подальшого розвитку.

Ми зламали те, що заважало чесному і прозорому самовизначенню виборців. Ми разом зробили все, щоб очистити цей процес від підкупу, «каруселей» і зникаючих чорнил. Ми не дали спонсорованим з-за кордону бандитам та іноземним найманцям зірвати вибори. Повністю забезпечили їх фінансування і законодавче підкріплення.

Усе, що робилося впродовж цих трьох місяців Урядом, робилося для того, щоб утвердити гідність людини і впевненість у тому, що від неї залежить все. Ваш голос більше ніхто не вкраде. Ви і тільки ви розпоряджаєтесь ним. Зробіть свій вибір так, як велять вам ваші переконання і ваша совість.

Це буде волевиявлення українців заходу, сходу, півночі і півдня, вибір справедливий і безперешкодний. Тих же наших співвітчизників із Донецької і Луганської областей, яким розв’язана проти України війна зашкодить прийти на виборчі дільниці, хочу запевнити: бандитам недовго залишилося тероризувати ваш край.

Ми обов’язково будемо мати законно обраного Президента, який здійснить свій перший візит до столиці об'єднаної Європи і поставить підпис під документом про зону вільної торгівлі з Європейським союзом. Новообраний Президент отримає від українського народу мандат на стрімкий і невпинний рух від сірої зони безправ'я і мракобісся, що мріє нас поглинути, до простору вільних людей, згуртованих навколо спільних цінностей. Туди, де легше дихається, де людина має право тому, що вона людина, а не прокурор чи податківець.

Пам’ятаймо: завтра ми захищаємо Україну, робимо внесок у її благополуччя, в майбутнє наших дітей і онуків - своїм бюлетенем. Ми обираємо – а, значить, перемагаємо.

Слава Україні!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: