Юрій Вітренко Голова правління НАК « Нафтогаз України »

Про ціни на газ та політичний цинізм

Справедливість є, за неї варто боротися?

Подивіться на це фото на сторінці Тимошенко.

А теперь оцініть цинізм.

Я не підіймав ціни на газ. Це рішення уряду. Наша послідовна позиція взагалі інша - ціна має бути конкурентною, і взагалі не регулюватися.

І я ніколи не отримув премію за підняття цін на газ. Я отримав премію за вже стягнуту суму з Газпрому як наслідок виграного нами арбітражу. Суму цю стягнули у вигляді газу, який ми вже отримали, вже продали, а гроші за нього пішли не в Росію, а в український держюджет.

Тобто у Газпрому (Росія) забрали, в український держбюджет (гроші українців) принесли, за це 41 співробітник отримав на всіх премію у 1% від вже стягнутої суми.

Тимошенко, коли вона була прем'єр-міністром, у контракті з попереднім очільником Нафтогазу визначила премію за 2009 рік. У розмірі того ж 1%, але не на всіх, а тільки для керівника. І не за особливі досягнення, а від всього прибутку Нафтогазу, який ... правильно, включав ефект від підвищення цін на газ для населення.

Для тих, хто забув: у 2009 році підвищення цін на газ склало 35% (тобто більше ніж у 2018)!!!

Тобто підіймає ціни на газ Тимошенко, а не я, премії за підвищення цін на газ дає Тимошенко, а не я, а фото я, а не Тимошенко!

Справедливість є, за неї варто боротися?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: