Невідомий у Новограді-Волинському підстрелив депутата

Невідомий у Новограді-Волинському підстрелив депутата
Олег Ващенко, підприємець і депутат Новоград-Волинської міської ради

Свідків події просять повідомити поліції подробиці інциденту

У Новограді-Волинському вчора невідомий посеред міста відкрив вогонь із вогнепальної зброї по місцевому підприємцю та депутату міської ради Олега Ващенка, повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Житомирській області.

Подія сталась вчора близько восьмої вечора на одній із вулиць міста, коли потерпілий виходив із приміщення спортивного клубу.

Невідомий у балаклаві здійснив кілька пострілів у сторону чоловіка, у результаті чого той отримав проникаючі вогнепальні поранення плеча та непроникаюче грудної клітини. Чоловіка терміново госпіталізували до лікарні, де надали необхідну медичну допомогу, повідомили у поліції.

«Місцеве видання 04141.com.ua назвало ім'я потерпілого депутата. 4 квітня 2018 року близько 20 годин 20 хвилин поблизу будинку культури ім. Л. Українки у Новограді-Волинському по площі Лесі Українки, 9, невідомою особою з використанням вогнепальної зброї вчинено замах на вбивство на депутата Новоград-Волинської міської ради Ващенка Олега Миколайовича, – йдеться у повідомленні видання.

На місце події прибули слідчо-оперативні групи поліції. На території Баранівського Новоград-Волинського, Ємільчинського та Пулинського районів Житомирщини було введено спеціальні заходи «Сирена».

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 15 (Замах на злочин), ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За інформацією ЗМІ потерпілий керує фірмою «Скорбота», яка надає ритуальні послуги. Також його пов'язують з представниками кримінального світу.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: