Замах на Радковського: з тіла вилучено кулю, що застрягла поряд з хребтом

Замах на Радковського: з тіла вилучено кулю, що застрягла поряд з хребтом

Слідство не пов'язує замах на Олега Радковського з його політичною діяльністю

Хірурги приватної медичної установи прооперували пораненого 4 жовтня заступника голови Одеської облради Олега Радковського - вилучили одну з куль, що застрягла поряд із хребтом жертви замаху. Про це «Укрінформу» повідомив один з представників близького оточення політика.

«Операція пройшла успішно, Олег Володимирович одужує», - сказав агентства.

«Наразі слідство схиляється до думки, що цей замах не пов'язаний з політичною діяльністю заступника голови облради», підтвердив у розмові з «Укрінформом» радник очільника одеського главку Нацполіції Руслан Форостяк. Хоча не уточнив, які саме версії відпрацьовують члени слідчо-оперативної групи.

За словами Форостяка, «триває кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство заступника голови Одеської обласної ради Олега Радковського (ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). Наразі слідство схиляється до думки, що цей замах не пов'язаний з політичною діяльністю заступника голови облради. У клініці потерпілому забезпечили цілодобову охорону».

Як повідомляв «Главком», 4 жовтня у центрі Одеси стався замах на першого заступника голови Одеської облради, колишнього нардепа від «Батьківщини» Олега Радковського.

Кілери зробили чотири постріли в спину депутату. У Радковського - поранення руки, ноги і хребта в районі попереку. Кулю з хребта лікарі тоді витягти не змогли. 

Партія «Батьківщина», членом якої є потерпілий, зробила заяву, зв'язавши замах з політичною діяльністю Радковського і з наближенням виборів в об'єднаних територіальних громадах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: