На Луганщині введені в дію всі поліцейські стаціонарні блокпости

На Луганщині введені в дію всі поліцейські стаціонарні блокпости
Блокпост «Петропавлівка»

Новозбудований блокпост «Петропавлівка» проінспектували у понеділок

У Луганській області введено в дію всі стаціонарні блокпости Національної поліції України. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

У понеділок новозбудований блокпост «Петропавлівка» проінспектували командувач операції Об'єднаних сил Сергій Наєв разом із заступником голови Нацполіції України Костянтином Бушуєвим, главою поліції Луганської області Сергієм Колесником, заступником голови Луганської ОДА Юрієм Клименком та головою Станично-Луганської РДА Юрієм Золкіним.

«Комфортний, оснащений сучасною технікою блокпост «Петропавлівка» дозволить громадянам швидко і зручно проходити контроль, а поліцейським - якісно виконувати свої обов'язки із забезпечення безпеки та правопорядку. Тут передбачені командні модулі з планшетами для перевірки транспортних засобів і громадян, що переміщуються через блокпост. Проведено зв'язок, інтернет, освітлення та опалення в модулях як для роботи, так і для відпочинку. На модулях встановлено спеціальні інформаційні стенди», - розповіли в поліції.

14225

Раніше повідомлялося, що у Донецькій області розпочалась реконструкція контрольного пункту в’їзду-виїзду «Новотроїцьке».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: