Насіров розповів про свою зарплату у ДФС

Насіров розповів про свою зарплату у ДФС
Чиновник не приховує, що працюючи в приватному секторі, отримував в 20 разів більше грошей.

«Коли я прийшов в 2015 році, мій оклад був в районі 12 000 гривень. На сьогоднішній день оклад керівника центрального органу виконавчої влади складає 18 000 гривень», - розповів Насіров

Зарплата головою Державної фіскальної служби Романа Насірова на сьогоднішній день становить 18 000 гривень. Про це він заявив в інтерв'ю виданню Dubinsky.pro.

Насіров звернув увагу, що коли він влаштувався в ДФС, його зарплата була ще менше.

«Коли я прийшов в 2015 році, мій оклад був в районі 12 000 гривень. На сьогоднішній день оклад керівника центрального органу виконавчої влади складає 18 000 гривень», - поскаржився Насіров.

При цьому чиновник не приховує, що працюючи в приватному секторі, отримував в 20 разів більше грошей.

«Мій базовий оклад в «Ренесанс капітал» був в районі 15-19 тисяч доларів. І раніше я ніколи не думав про держслужбу. Але в підсумку я відреагував на пропозицію піти до парламент», - заявив Насіров.

Те, що він проміняв великі гроші на мізерну зарплату, як у народного депутата, голова ДФС пояснює амбіціями.

«У житті ти приходиш до того, що ти чогось хочеш досягти. І думаєш: чого домагатися далі? Так сталося і зі мною. У комерційних компаніях я себе проявив. І мені було дійсно цікаво зайнятися більш масштабним проектом», - додав Насіров.

Нагадаємо, 11 грудня Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним звільнення Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби.

Насіров назвав єдиного винуватця свого «незаконного звільнення».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: