Окупанти на Донбасі не припинили стріляти, незважаючи на «хлібне перемир’я»

Окупанти на Донбасі не припинили стріляти, незважаючи на «хлібне перемир’я»
Українські захисники не піддавались на провокації ворога

Російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню

Упродовж поточної доби, від 7-ої ранку і до 18-ї години противник не припиняв провокації проти наших підрозділів, чим грубо порушував встановлене з 00.00 години 01 липня 2018 року «хлібне перемир’я», прийнятого Тристоронньою контактною групою 27 червня 2018 року у Мінську. Про це інформує прес-центр операції Об’єднаних сил.

Російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню на Луганському, Горлівському та Маріупольському напрямках із застосуванням гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Під провокаційним вогнем перебували наші позиції у районі населених пунктів Кримське, Луганське, Гнутове та Водяне. Ворог постійно намагався спровокувати Об’єднані сили на порушення встановленого перемир’я.

Втрат серед наших військовослужбовців немає.

Українські захисники цілком контролюють ситуацію, надійно утримують займані рубежі, неухильно дотримуються режиму припинення вогню і не піддаються на провокації ворога.

Нагадаємо, минулої доби не зважаючи на прийняте рішення Тристоронньою контактною групою у Мінську щодо оголошення режиму тиші по всій лінії фронту починаючи з 00.00 годин 01 липня 2018 року бойовики російських окупаційних військ два рази відкривали вогонь по наших захисниках.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: