У МЗС України прокоментували появу паркану на кордоні з окупованим Кримом

У МЗС України прокоментували появу паркану на кордоні з окупованим Кримом
У Росії заявили, що на межі окупованого Криму і материкової України завершено будівництво загородження і налаштування системи сигналізаційних датчиків

Відповідальність окупаційного режиму за злочин є неминучою, - написала Зеленко

60-кілометровий паркан між анексованим Кримом і материковою частиною України - не змінить статус півострову. Про це написала речниця Міністерства закордонних справ Катерина Зеленко у Twitter.

Речниця наголосила, що Росія залишається відповідальною за окупацію українського півострова. 

«Спорудження державою-окупантом мостів, парканів чи огорож нічого не змінить у статусі українського Криму. Правова відповідальність кремлівського окупаційного режиму за злочини є неминучою», - написала вона. 

Нагадаємо, у Росії заявили, що на межі окупованого Криму і материкової України завершено будівництво загородження і налаштування системи сигналізаційних датчиків. Комплекс, будівництво якого почалося 2015 року, введено в експлуатацію.

Інженерні споруди складаються з двох комплексів на відстані понад 60 кілометрів: перший складається з вібраційних датчиків, другий - з радіопроменевих датчиків із відеокамерами нічного бачення і можливістю відеотрансляції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: