Як протест виглядає з неба. Фото мітингу під Радою, зроблені дроном

Як протест виглядає з неба. Фото мітингу під Радою, зроблені дроном
Фото: obozrevatel.com

У п'ятницю, 20 жовтня, ситуацію в центрі Києва зняли з дрона: біля будівлі Верховної Ради залишаються близько сотні активістів

Будівля парламенту як і раніше оточене і посилено охороняється правоохоронцями. У самому ж наметовому містечку працює польова кухня, також з'явилися буржуйки.

Варто зазначити, що минула ніч в наметовому містечку також пройшла спокійно, в чому можна пересвідчитися, переглянувши наведені нижче світлини. 

Нагадаємо, у четвер ввечері колона з декількох сотень активістів від будівлі Верховної Ради України підійшла на вулицю Банкову до Адміністрації президента. Згодом активісти повернулися у наметове містечко, передавши Порошенку законопроект про Антикорупційні суди.  

Проте формальні вимоги його учасників абсолютно, цілком збігаються з ініціативами Президента і в частині антикорупційного законодавства, і в частині депутатської недоторканності. Після вчорашнього результативного голосування в парламенті, коли пропозиції Президента підтримали більшість політичних сил та більшість депутатів, то громадські організацій та й політичні сили зробили заяву, що завершують свою участь в акції.

Як повідомлялося, 19 жовтня, народні депутати направили на висновок Конституційного суду законопроект № 7203 про внесення змін до статті 80 Конституції України (щодо недоторканності народних депутатів України).

Також 19 жовтня Верховна Рада підтримала медичну реформу.

Згодом депутати підтримали зміни до Бюджетного кодексу для впровадження медреформи.

Читайте матеріали «Главкома»:

Третій день протесту. Cаакашвілі залишився наодинці

«Дочекатися завтра». «Секретний» план лідерів протесту під Радою

Протест 17 жовтня. Перші висновки і підсумки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: