Експерт пояснив відносини Рабиновича з представниками ЄС

Експерт пояснив відносини Рабиновича з представниками ЄС
Вадим Рабінович і Марін Ле Пен

Експерт бачить багато спільного у Рабіновича і Ле Пен в їхній риториці і політичному стилі

Недавня зустріч лідера партії «За життя» Вадима Рабіновича з кандидатом в президенти Франції лідером партії «Національний фронт» Марін Ле Пен і французькими парламентаріями свідчить про готовність цих політиків співпрацювати. Таку думку висловив директор Центру суспільних досліджень «Український меридіан» Дмитро Левусь.

Зокрема, експерт зазначив, що зустріч Рабіновича з лідером політсили, яка за результатами соціологічних досліджень має підтримку 30% виборців, швидше пов'язана зі зміною політичної картини світу.

«Зараз у зв'язку з тим, що в Європі політична картина змінюється, відбувається така певна заміна правлячого класу: вибори йдуть, тренд «праві» стає модним. У Франції ці люди будуть мати більше ваги. І вироблять, можливо, єдину політику по відношенню до України, до ситуації на Сході нашої країни», - заявив Левусь, додавши: «Я думаю, що систематичність цих зустрічей все-таки більше залежить від зовнішніх факторів. Але я вважаю, що так, ми ще побачимо зустрічі Рабіновича з ЄС. Це тільки початок такої певної гри».

Експерт також зазначив, що у Рабіновича і Ле Пен багато спільного в їхній риториці і політичному стилі. Саме тому подібні політики можуть симпатизувати один одному.

«Схожі натури веде один до одного, як правило, таке буває. Думаю, на рівні такого, скажімо так, популістського ставлення до світу, сприйняття світу, вони, звичайно, відчувають один до одного симпатію, але в той же час все-таки популізм наш і популізм європейського типу не варто зводити на одну чашу терезів. Але на рівні такої особистої симпатії один до одного у них, звичайно, може бути багато схожого», - додав Левусь.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: