Лутковська розказала, що було у рюкзаку, який вона винесла із офісу Омбудсмена після звільнення

Лутковська розказала, що було у рюкзаку, який вона винесла із офісу Омбудсмена після звільнення
Валерія Лутковська

Екс-уповноважена з прав людини пішла з офісу не лише з особистими речами, а й зі своєю командою

Валерія Лутковська, екс-уповноважена з прав людини, розповіла, що було у рюкзаку, який вона винесла із офісу Омбудсмена після свого звільнення. Подробицями Лутковська поділилася в інтерв’ю «Главкому».

«Власне моїх особистих речей в кабінеті практично не було. Все те, що я збирала, помістилося в невеличкий рюкзак – фотографії близьких і рідних, ікони, які були зі мною весь цей час. Ще багато квітів вивезла. От і все», — розповіла Лутковська.

Нагадаємо, минулого тижня нарешті завершилась епопея з обранням нового уповноваженого з прав людини. Ця посада дісталась народному депутату від «Народного фронту» Людмилі Денісовій, яка до цього моменту очолювала комітет з питань соціальної політики. П’ятирічний термін повноважень її попередниці Валерії Лутковської закінчився ще у квітні минулого року, але вона продовжувала очолювати офіс омбудсмена, оскільки торги коаліції навколо великого кадрового пакету не могли вийти з тупика. На вимогу «фронтовиків» навіть було змінено процедуру голосування омбудсмена – з закритої на відкриту.

До самої процедури голосування є багато запитань, але Денісова вже склала присягу та почала облаштовуватися в офісі Уповноваженого на Інститутській. Лутковська звільнила приміщення дуже оперативно, причому пішла звідти не лише з особистими речами, а й зі своєю командою.

Повну версію інтерв’ю читайте тут: Валерія Лутковська: Хочу спробувати себе на виборах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: