Один з керівників «Нафтогазу» почав у соцмережі дискусію про премію за «нейтралізацію Тимошенко»

Один з керівників «Нафтогазу» почав у соцмережі дискусію про премію за «нейтралізацію Тимошенко»
Юрій Вітренко

Вітренко цікавиться, скільки буде коштувати «нейтралізація Тимошенко»

Директор з розвитку бізнесу НАК «Нафтогаз України» Юрій Вітренко спитав в аудиторії Facebook про розмір премії за «нейтралізацію» лідера партії «Батьківщини» Юлії Тимошенко. Відповідну дискусію він почав у коментарях до свого посту у соцмережі про «прогресивних соціалістів».

«А за нейтралізацію Тимошенко премія більше ніж за стягнення грошей з Газпрому?;)))», - написав він.

Деякі з користувачів, коментуючи це висловлювання, заявили, що у разі «остаточної нейтралізації» Тимошенко премія має бути «в рази» більша, ніж за перемогу у стокгольмському арбітражі над російським монополістом «Газпром».

Раніше директор з розвитку бізнесу НАК «Нафтогаз України» Юрій Вітренко заявив, що під час судового процесу «Нафтогазу» проти «Газпрому» Юлію Тимошенко запросили виступити як свідка, однак вона не відповіла у встановлений час.

Нагадаємо, комерційний суд Лондона у вівторок, 19 червня, дозволив замороження активів ПАТ «Газпром» на території Великої Британії за клопотанням НАК «Нафтогаз України».

Стокгольмський арбітраж присудив виплату «Газпромом» «Нафтогазу України» штрафу у розмірі $4,7 млрд за транзитним контрактом. «Газпром» направив до апеляційного суду округу Свеа заяву про повне скасування рішення. За підсумками двох арбітражних спорів між компаніями на постачання і транзит газу «Газпром» зобов'язаний виплатити НАК $2,56 млрд.

Наглядова рада НАК «Нафтогаз України» на засіданні в квітні прийняла рішення про виплату команді НАК, яка брала участь у судовому розгляді з російським газовим монополістом «Газпромом» за транзитним контрактом, бонусів у розмірі 1% від загальної суми виграшу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: