Під час виборів на Черкащині зафіксовано підробку бюлетенів та підвезення виборців

Під час виборів на Черкащині зафіксовано підробку бюлетенів та підвезення виборців
Уселі Михайлівка Черкаської області зафіксували випадок підробки документації

На дільницях спостерігається багато «псевдожурналістів з невідомих нікому ЗМІ», яких на дільницях більше, ніж виборців

На Черкащині під час виборів в об’єднані територіальні громади зафіксували численні порушення: підробку бюлетенів, підвезення виборців, видачу бюлетенів без паспорта тощо.

Про це повідомляє «Громадське радіо» із посиланням на голову осередку Центральної виборчої комісії у Черкаській області Максима Михлика.

За його словами, у селі Михайлівка Черкаської області, де в неділю 23 грудня відбуваються вибори в ОТГ, зафіксували випадок підробки документації. Це є одним з найсерйозніших порушень за сьогодні в області.

«Були підроблені бюлетені, з номером іншої дільниці… Ці бюлетені не будуть враховані. Це серйозна справа, поліція займається», – повідомив Михлик.

Також зазначається, що на інших дільницях фіксують підвезення виборців.

«Це масово відбувається по всій області, по різних дільницях. Але це не пряме порушення, головне щоб тут не відбувалося підкупу. Також видача бюлетенів без паспорта, відмова голосувати з ID-картками, проблема зі списками виборців. Але це стандартні і порушення, які особливо на результат не впливають», – наголосив посадовець.

За словами Михлика, на дільницях також спостерігається багато «псевдожурналістів з невідомих нікому ЗМІ», яких  на дільницях більше, ніж виборців.

Раніше повідомлялося, що у смт. Баришівка Київської області під час виборів в об’єднану територіальну громаду зафіксували перші фальсифікації

Як відомо, у неділю, 23 грудня, у 78 об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) відбулися перші місцеві вибори.

У БПП заявили про перемогу у 40%  громад.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: