Рабінович: «Опозиційна платформа - За життя» визначилася з єдиним кандидатом в президенти

Рабінович: «Опозиційна платформа - За життя» визначилася з єдиним кандидатом в президенти
Рабінович висловив переконання, що прийшов час жертвувати власними амбіціями

В Україні побільшало політиків, які мають намір взяти участь в президентських виборах

Стратегічна рада «Опозиційною платформи - За життя» висунула Юрія Бойка кандидатом в президенти України. Відповідне рішення в ефірі телеканалу NewsOne зачитав народний депутат України і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович.

Парламентарій закликав своїх прихильників голосувати за єдиного кандидата від реальної опозиції, а також почати шлях до пошуків миру, до припинення економічного знищення країни і будівництва нейтральної, незалежної «Швейцарії Східної Європи».

Рабінович висловив переконання, що прийшов час жертвувати власними амбіціями і об'єднуватися навколо «Опозиційної платформи - За життя». Це дасть можливість легітимним шляхом прибрати діючу владу, яка тільки погіршує ситуацію в державі, розкрадає і розвалює його.

«Нинішні чиновники вже показали, що вони можуть: наша країна за останні роки скотилася до рівня слаборозвинених африканських держав, а корупція тільки процвітає. Яскраве підтвердження тому - втеча екс-глави ДФС Мирослава Продана», - зазначив депутат.

На думку Рабіновича, однією з головних причин хаосу в нашій державі є війна на сході України, а також проблеми казнокрадства і наживи на цій війні. І зараз дуже важливо зупинити її, принести мир в наш спільний дім, що може зробити представник «Опозиційної платформи - За життя».

«Перше, що повинен зробити майбутній президент України - встановити мир в країні. Ми зобов'язані встановити мир. Якщо в країні не буде миру - ми не виберемося з боргової моторошної ями. Молодь буде їхати, нам будуть співати пісні про чергову революцію, а ми будемо замерзати в своїх будинках», - підкреслив він.

Депутат закликав українців, які підуть на виборчі дільниці в 2019 році, подумати може той чи інший кандидат встановити мир в державі.

Наступними, на думку Рабіновича, обов'язками президента України є підняття економіки країни, зупинка псевдореформ, які вбивають народ, звільнення бізнесу від податків, озвучування плану виходу з кризи і руху до сильної України.

Депутат також повідомив, що має намір очолити список партії «За життя» на парламентських виборах і вірить в її перемогу на них.

«Ми будемо боротися за нашу країну, за її благо і процвітання. І сьогодні найкращий порятунок для всіх нас - вибрати тих, хто піде з нами в складі «Опозиційною платформи - За життя». Сьогодні час об'єднуватися, заховати свої амбіції і починати рятувати Україну!», - резюмував парламентарій.

Раніше народний депутат фракції «Опозиційний блок» Вадим Новинський заявив, що політрада «Опозиційного блоку» не підтримала ініціативу співголови партії Юрія Бойка підписати угоду з партією Вадима Рабіновича «За життя», про що політики заявили у п'ятницю 9 листопада.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: