Формула миру: Зеленський провів переговори із принцом Саудівської Аравії

Формула миру: Зеленський провів переговори із принцом Саудівської Аравії
Зеленський подякував наслідному принцу за зусилля для проведення зустрічі щодо формули миру в Джидді
фото: Офіс президента

За словами президента, під час переговорів було обговорено співпрацю України з Саудівською Аравією та іншими країнами Перської затоки

Сьогодні, 23 жовтня, президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спадкоємним принцом Саудівської Аравії Мухаммадом бін Салманом. Серед іншого сторони обговорили українську формулу миру. Про це глава держави повідомив у Twitter.

За словами президента, під час переговорів було обговорено співпрацю України з Саудівською Аравією та іншими країнами Перської затоки.

Також Зеленський подякував наслідному принцу за зусилля для проведення зустрічі щодо формули миру в Джидді. «Я запросив представника Саудівської Аравії взяти участь у наступному раунді переговорів на Мальті та відзначив важливу роль Королівства у підготовці до Глобального саміту миру», – уточнив президент.

Він розповів, що також обговорив ситуацію на Близькому Сході та наголосив на необхідності недопущення подальшої ескалації конфлікту та жертв серед мирних жителів.

Нагадаємо, у серпні у Саудівській Аравії пройшли мирні переговори щодо України. Саміт відвідали радники з національної безпеки та інші високопоставлені чиновники з приблизно 40 країн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: