Матері трьох дітей з Бердянська терміново потрібна пересадка кісткового мозку

Матері трьох дітей з Бердянська терміново потрібна пересадка кісткового мозку
Аліна Слуцька з Бердянська потребує допомоги

Троє дітей Аліни можуть залишится сирпотами, адже рідних у жіінки нема

41-річна Аліна Слуцька з Бердянська, мати трьох дітей, потребує термінової пересадки кісткового мозку. Її власний не виробляє клітини крові, еритроцити і лейкоцити в достатній для життя кількості. Діагноз - мієлодиспластичний синдром, рефрактерна анемія - це дисплазія кісткового мозку.

22 роки тому вона вилікувала рак крові. Знову бореться за життя. Врятувати її може тільки операція з пересадки кісткового мозку від нерідного донора. Зараз жінка жива завдяки підтримуючим препаратів: штучним лейкоцитам і еритроцитам. На них витрачає 25 117 грн. Близьких і рідних в сім'ї немає. Діти можуть залишитися сиротами.

«Я була в шоці, коли дізналася про хворобу. Після останніх пологів лікарі сказали, що у мене погані аналізи. У мене всі родичі померли, єдині рідні люди - це діти. Оббігала кабінети депутатів. Вони дивилися в очі і обіцяли, що допоможуть, а в результаті я сама залишилася з бідою, - каже Аліна. - я повинна боротися за своє життя до останнього подиху заради дітей. Їх у мене троє (14 років, 7 років і найменшою 1 рік). я хочу вижити заради них. Також хочу ще послужити людям. Я лікар-реабілітолог спинно-мозкових травм і ДЦП».

Наразі стан жінки погіршується, стали підвищуватися тромбоцити в крові. Кістковий мозок став давати ще більші збої. Шанс вижити з кожним днем зменшується.

Жінка приймає високі дози препаратів штучної крові, які підтримують її життя, але не лікують.

Більше року жінка збирала $ 130 тис. для пересадки кісткового мозку в Туреччині, але в останній момент донор відмовився. Є шанс врятувати її в іспанській клініці в Мадриді, проте лікування там коштує € 170 тис. Жінці не вистачає € 48 614. Часу у неї залишилося мало. Лікарі прогнозують не більше 2-х тижнів.

«У мене нікого немає з рідних, крім трьох маленьких дітей, які дуже хочуть, щоб я жила. По-дитячому своїми словами і молитвами підтримують мене кожен день, а їх щира любов дає мені надію і сили боротися з хворобою і не здаватися. Я дуже прошу, допоможіть мені усім світом і підтримайте мене з дітьми. Розумію, що я доросла і вже ніби як і пожила на цьому світі, але я не хочу, щоб мої діти залишилися сиротами, адже у них, крім мене, нікого немає», - каже Аліна

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку 4149 6258 1327 1226 Слуцька Аліна Леонідівна.

Телефон Аліни 093 480 97 67.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: