Ексміністр не розуміє, куди діваються літаки з допомогою, про які каже Зеленський

Ексміністр не розуміє, куди діваються літаки з допомогою, про які каже Зеленський
Володимир Омелян очолював Міністерство інфраструктури з 2016 до 2019 року

Омелян розказав, як вони з дружиною-медльеркою допомагають українським медикам

Колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян розповів в інтерв’ю «Главкому», що його дружина  модельєр Світлана Бевза зараз допомагає медикам тим, що шиє одноразові костюми.

«Ми це обговорювали вдома. Коли побачили в перший тиждень, що ситуація реально кризова і у лікарів немає елементарних масок, а про захисні костюми вони можуть тільки мріяти, я запропонував, а Світлана підтримала і звернулася також до своїх колег. І вони зараз дійсно шиють безкоштовно одноразові костюми», - говорить Омелян.

Ексміністр пояснив, що багаторазові костюми кращі для санітарів, лікарів швидкої, а от для лікарів стаціонару, які мають після кожного контакту його міняти, – краще одноразові.

«І дуже класно, що багато українських дизайнерів до цього приєдналися. Коли ми починали це, то думали що допоможемо одній-двом-трьом лікарням, але запитів така величезна кількість, що я не розумію, куди діваються всі ці десятки літаків Зеленського. Таке враження, що їх ніхто не бачив, окрім нього», - зауважив Омелян.

Як повідомлялося, станом на 17 квітня в Україні захворювання на коронавірус підтвердили у 829 медиків. 

Нагадаємо,  Володимир Омелян очолював Міністерство інфраструктури з 2016 до 2019 року  в уряді Володимира Гройсмана. У 2017 був одним із тих міністрів, хто погодився взяти на поруки опального екснардепа Миколу Мартиненка. 2 липня 2018 приєднався до акції «Україна з тобою!» на підтримку ув'язненого у Росії українського режисера Олега Сенцова.

Читайте більше:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: