На День Незалежності в Києві стартує забіг у вишиванках

На День Незалежності в Києві стартує забіг у вишиванках

Ведучі свята проведуть розіграш автомобіля серед зареєстрованих учасників забігу

24 серпня в Києві навколо «Забігу у вишиванках» розгорнеться даний великомасштабне дійство, а Русанівська набережна перетвориться на осередок народного гуляння.

Забіг розпочнеться з розминки, яку професійно проведе фітнес-тренер і новоспечена мама Аніта Луценко. А далі о дев’ятій ранку власне забіг. Старт забігу на 5 і 10 км дадуть відомий тренер українських олімпійців, автор ідеї «Забігу у вишиванках», кращий марафонець Європи 2007 року Олександр Кузін і його здібна учениця Ольга Котовська, яка прилетить з Олімпійських ігор напередодні спортивного свята.

«Бігати в День Незалежності будуть і діти. Юних спортсменів надихати на біг своїм прикладом будуть улюблені мультгерої Фіксіки. Вони побіжать попереду 100 і 500 м до самого фінішу, де дітей чекають сюрпризи», - повідомляють організатори.

За словами організаторів, змагатися на дистанції 500 м будуть і учасники з обмеженими фізичними можливостями. Вони отримають цінні призи від партнера проекту - компанії «Цитрус».

Всіх учасників «Забігу у вишиванках» підтримають і розважать відомі радіоведучі «Будильники на Русском» - Кирило Капустін і Наташа Довлатова разом зі спеціальним гостем свята групою ТВК.

Ведучі проведуть розіграш автомобіля серед зареєстрованих учасників, а хто не встигне зареєструватися, зможе взяти участь у не менш цікавій лотереї.

Майданчики зі смачною їжею, дитячі зони з аніматорами та подарунками - яскраве українське свято і для дорослих, і для дітей обіцяють організатори та спонсори.

Генеральний партнер свята - АТБ мережа №1 в Україні. Бути в формі учасникам забігу допомагає «Моршинська». Побувавши на святі, кожен зможе пишатися тим, що живе в спортивній незалежній Україні.

Реєстрація учасників благодійного «Забігу у вишиванках» і розіграшу автомобіля проходить на сайті vyshyvanka.club  і триватиме до 8:30 24-го серпня.

Інформаційний партнер - Главком

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: