«Наші старання не марні»: Сенцов відповів на лист Кольченка

«Наші старання не марні»: Сенцов відповів на лист Кольченка
Олег Сенцов та Олександр Кольченко

Сенцов пообіцяв, що ніколи не здасться

Український режисер Олег Сенцов, якого незаконно утримують у в’язниці в Росії, відповів на лист політв’язня Олександра Кольченка.

У листі, який Сенцов надіслав правозахисниці Тетяні Щур, він згадав про Олександра Кольченка.

«У мене все нормально, почуваю себе добре. Передайте Саші К.(Кольченку, ред.) великий від мене привіт! Хай не переживає ні за мене, ні взагалі ніза що - це шкідливо! Ніякі наші старання не марні. Нехай там не сумує і головне - я не відчуваю себе ні розчарованим, ні переможеним. Як казав старина Хем: «Людину можна вбити, але не можна перемогти». Ось зі мною так само: я ніколи не здаюся!», - написав у листі Сенцов, скірн якого оприлюднила у Facebook правозахисниця.

Раніше стало відомо, український політв'язень Олександр Кольченко написав листа підтримки своєму другові Олегу Сенцову після того, як той був змушений припинити голодування. У листі Кольченко закликає Сенцова не впадати у відчай і пам'ятати, що імперії не вічні

Нагадаємо, засуджений до 10 років ув’язнення в Росії український активіст Олександр Кольченко, який 31 травня оголосив голодування, через декілька днів заявив, що припиняє голодування. За час голодування вага Кольченка знизилася до 54 кг.

Напередодні правозахисники заявили, що Кольченко після голодування «повністю адаптувався».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: