Соратник Тимошенко розказав, чому вона має перемогти

Соратник Тимошенко розказав, чому вона має перемогти
«Зокрема у планах політика перехід від сировинної моделі економіки до інноваційної, створення сприятливого інвестиційного клімату, боротьба з корупцією, ефективне держуправління та багато інших кроків», - розповів заступник голови партії

За словами Крулька, Тимошенко пропонує дієву стратегію, направлену на стрімкий розвиток економіки

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко лідирує у передвиборчих рейтингах тому, що вона запропонувала програму розвитку економіки «Новий економічний курс». Про це заявив заступник голови партії «Батьківщина» Іван Крулько.

За словами Крулька, для того, щоб бути успішною, Україні потрібне зростання ВВП не 2,7%, як прогнозує МВФ на наступний рік, а близько 10%, тому Тимошенко пропонує дієву стратегію, направлену на стрімкий розвиток економіки.

«Зокрема у планах політика перехід від сировинної моделі економіки до інноваційної, створення сприятливого інвестиційного клімату, боротьба з корупцією, ефективне держуправління та багато інших кроків», - розповів політик.

Крулько нагадав, що за прем'єрства Тимошенко підняли вивізне мито на насіння соняшника і створили сприятливі умови для переробки соняшника та експорту готової продукції. «І в такий спосіб з найбільшого експортера насіння соняшника Україна перетворилася на експортера олії №1 у світі. А це додана вартість та нові робочі місця», — зазначив політик приклад одного успішного рішення.

Нагадаємо, за даними останнього дослідження соціологічної групи «Рейтинг», лідер партії «Батьківщина» Тимошенко залишається лідером в усіх областях України. Так, наприклад, у Чернігівській області політика готові підтримати 26,8% виборців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: