Стало відомо, за що «відсіюють» охочих потрапити на роботу в Антикорупційний суд

Стало відомо, за що «відсіюють» охочих потрапити на роботу в Антикорупційний суд

Кандидати вибувають зі списку за шикарне життя, матюки та плагіат

Юридичний радник «Трансперенсі Інтернешнл Україна» Максим Костецький в інтерв’ю «Главкому» розповів, що найбільше охочих потрапити до Антикорупційного суду виключили зі списків за приховування майна та уникнення податків.

Також, за словами Костецького, деякі кандидати дозволяли собі виносити судові рішення під час перебування на навчанні або у відпустці, декілька потрапляли в ДТП у стані алкогольного сп’яніння.

«Є кандидати з порушеннями норм етичної поведінки стосовно їхнього позасудового спілкування з адвокатами та прокурорами, в соціальних мережах, де вони дозволяють собі нецензурну лексику», - зауважує юридичний радник.

Деякі кандидати, говорить Костецький, займалися плагіатом, як під час написання мотиваційних листів, так і в наукових роботах.

Вибували зі списку кандидатів на посади суддів Антикорупційного суду і ті, хто декларував мінімальні доходи за наявності готівкових коштів, що не пояснюються ані доходами за останні десять років, ані попередніми заощадженнями, зауважує Костецький.

«Також ми звертали увагу на стиль життя претендентів, що не відповідав задекларованим доходам», - наголосив юридичний радник.

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: