Оператор ГТС оприлюднив інформацію про якість газу у березні 2020 року (інфографіка)

Оператор ГТС оприлюднив інформацію про якість газу у березні 2020 року (інфографіка)
Середньозважена теплота згоряння природного газу, що подавався споживачам України у березні 2020 року, становить 8258 ккал/м3 (при нормі стандарту 7600 ккал/м3)

Оператор ГТС здійснює лише транспортування природного газу, що заходить в систему магістральних газопроводів та не має технічної можливості погіршувати або змінювати його якість

Оператор ГТС України 06 квітня 2020 року інформує про якість газу в регіонах України. Інформація оприлюднена на сайті Оператора ГТС.

Зазначається, що Оператор ГТС здійснює лише транспортування природного газу, що заходить в систему магістральних газопроводів та не має технічної можливості погіршувати або змінювати його якість.

Результати усіх аналізів фізико-хімічних показників по системі магістральних газопроводів Оператора ГТС України можна переглянути нижче, а також у розділі Якість газу на сайті компанії. 

screenshot_6_01

Середньозважена теплота згоряння природного газу, що подавався споживачам України у березні 2020 року, становить 8258 ккал/м3 (при нормі стандарту 7600 ккал/м3).

Оприлюднені паспорти включають: компонентний склад та інші фізико-хімічні показники, які характеризують калорійність та якість блакитного палива.

 Опубліковані паспорти якості природного газу систематизовано за регіонами України із зазначенням об’єкту відбору проби та його прив’язки до магістрального трубопроводу.

1_17

Оператор ГТС зазначає, що інформація про газ надходить з 65 вимірювальних хіміко-аналітичних лабораторій, які розташовані в різних точках України на ключових вузлах газотранспортної системи та атестовані згідно з вимогами чинного законодавства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: