Після скандалу «Богдан» пообіцяв посилити свої санітарні машини

Після скандалу «Богдан» пообіцяв посилити свої санітарні машини

«Богдан» посилить санітарні автомобілі на основі пропозицій волонтерів і військових

Рішення було прийнято після консультацій із представниками Міністерства оборони та Ради волонтерів

Корпорація «Богдан Моторс» вдосконалить санітарні автомобілі «Богдан – 2251» на основі пропозицій волонтерів і військових. Таке рішення стало результатом зустрічі керівництва компанії з представниками Міністерства оборони та Ради волонтерів, яка пройшла 14 березня, інформує компанія.

Фахівці корпорації розглянули більше 20 пропозицій, які висловили учасники зустрічі, та підтримали більшість із них. Деякі зміни вже внесені до конструкції автомобіля, інші – знаходяться на стадії реалізації, зазначили в компанії.

«Наша головна задача – зробити так, щоб автомобілі нашого виробництва максимально відповідали усім потребам головного замовника – військових. Ми прагнемо, щоб наші автівки були зручними в експлуатації та надійними у роботі. Тому ми прислухаємося до всіх рекомендацій та побажань, і якщо вони не суперечать технічним нормам, оперативно впроваджуємо їх», – зауважили в прес-службі «Богдану».

Раніше членкиня Ради волонтерів при Міністерстві оборони України Валентина Варава заявила, що з 50 доставлених на фронт автомобілів «Богдан-2251» 25 довелося ремонтувати або повертати на завод.

Після цього Міністерство оборони сповістило, що не буде більше проводити закупки санітарних автомобілів «Богдан-2251», якщо виробник не усуне недоліки технічної та медичної частин.

У свою чергу корпорація «Богдан» спростовувала припинення виробництва санітарних автомобілів.

Читайте також Комбат ЗСУ: машини на фронті не ламаються - їх ламають

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: