З нового року подорожчають послуги «Укрпошти»

З нового року подорожчають послуги «Укрпошти»

Тарифи на універсальні послуги поштового зв’язку зростуть у середньому на 16%

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, на засіданні затвердила нові граничні тарифи на універсальні послуги поштового зв’язку. Засідання комісії відбулося 17 жовтня 2017 року.

Як повідомляє прес-служба НКРЗІ, розгляд питання ініційовано ПАТ «Укрпошта» у зв’язку із набранням чинності нової редакції Порядку регулювання тарифів на універсальні послуги поштового зв’язку, а також через зростання собівартості послуг.

«ПАТ «Укрпошта» надало для розгляду пакет документів із розрахунками збільшення граничних тарифів на універсальні послуги поштового зв’язку в середньому на 16%, а саме: на пересилання поштових відправлень у межах України на 12,3% та до іноземних держав – на 43,2%», - інформує НКРЗІ.

Рішення про затвердження нових граничних тарифів в установленому законодавством порядку буде подано на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

Нові тарифи наберуть чинності з 1 січня 2018 року.

Раніше повідомлялося, що «Укрпошта» знизила тарифи на відправку посилок в 9 країн Європейського Союзу до кінця 2017 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: