Гелетей про ДТП з хлопчиком у Києві: таке може статися з будь-яким поліцейським

Гелетей про ДТП з хлопчиком у Києві: таке може статися з будь-яким поліцейським

Поліцейський автомобіль після ДТП у Києві

Гелетей запевнив, що поліцейські проходять спеціальні навчання та інструктажі для забезпечення безпеки на дорозі

Начальник Управління державної охорони України Валерій Гелетей прокоментував інцидент, в якому поліцейський Volkswagen збив у Києві дитину на пішохідному переході.

Гелетей сказав виданню «Інформатор», що «таке може статися з будь-яким поліцейським».

Як підкреслив чиновник, є загальноприйняті правила дорожнього руху, а є ті, які затверджені для проїзду колон і супроводу охорони перших осіб, іноземних гостей. Так він відповів на питання, чи дотримувався поліцейський автомобіль швидкісного режиму в Києві 50 кілометрів на годину.

Гелетей уточнив, що така ситуація може статися з будь-яким працівником правоохоронних органів, але поліцейські проходять спеціальні навчання та інструктажі для забезпечення безпеки не тільки осіб, що охороняються, а й безпеки на дорозі.

Як відомо, розслідування вищевказаного ДТП доручено СБУ.

Нагадаємо, ввечері 31 травня ЗМІ повідомляли, що у Києві на нерегульованому пішохідному переході передове авто із супроводу президента Петра Порошенка збило 13-річного велосипедиста на переході.

Натомість у прес-службі Адміністрації президента заперечили інформацію про те, що машина, яка збила велосипедиста, є частиною кортежу Порошенка.

Згодом у поліції визнали, що 13-річного велосипедиста у Києві збило авто, яке було на спецзавданні. Якому саме, не уточнили.

Водій поліцейського автомобіля, який збив у Києві дитину, заявив, що вони їхали з колегою по роботі та нікого не супроводжували.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: