Київрада екстрено скликає позачергове засідання

Київрада екстрено скликає позачергове засідання

Київрада перегляне бюджет у зв'язку з витратами на боротьбу з коронавірусом

Київська міська рада збереться на позачергове засідання, аби переглянути бюджет міста з урахуванням витрат на боротьбу з розповсюдженням коронавірусу. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу Newsone.

«Нам потрібно внести суттєві корективи в бюджет. Місто сьогодні витрачає багато грошей на заходи з упередження поширення пандемії. Нам потрібно перенаправити більше коштів на медичну галузь», - наголосив Кличко.

Він зазначив, що за попередніми розрахунками, втрати для столиці вже сягають одного мільярда гривень. «Не виключаю, що ця цифра може збільшуватися в разі загострення ситуації з розповсюдженням вірусу», - підкреслив Кличко.

Засідання заплановане на четвер, 26 березня. Депутати міськради братимуть у ній участь в медичних масках та рукавичках, перед тим їм виміряють температуру. 

«Ми розуміємо, що ситуація тривожна. Але, депутатам необхідно зібратися, щоб вирішити гостро важливі для міста питання. І, я сподіваюсь, що депутати поставляться до цього з розумінням», - наголосив Кличко.

На сайті Київради повідомляється, що пленарне засідання заплановано на 14:00. У зв’язку з обмежувальними заходами, доступ громадськості та представників засобів масової інформації до КМР не передбачено. Онлайн трансляція засідання буде забезпечена на порталі Київради та на офіційній сторінці у Youtube.

Як повідомлялося, за останню добу кількість киян, що захворіли на коронавірус COVID-19, зросла до 31 особи.

Днями Кличко заявив, що Київ може втратити мільярд гривень через кризу, пов’язану з боротьбою з коронавірусом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: