Киянин зберігав на балконі рушницю та карабіни. До нього нагрянула поліція (фото)

Киянин зберігав на балконі рушницю та карабіни. До нього нагрянула поліція (фото)

Правоохоронці отримали оперативну інформацію про нелегального ремонтника зброї і провели санкціонований обшук.

Під час проведення операції «Зброя та вибухівка» оперативники карного розшуку Святошинського управління поліції дізналися про чоловіка, який нібито зберігає та ремонтує зброю. Правоохоронці отримали дозвіл на проведення обшуку і попрямували на квартиру киянина.

Про це інофрмує прес-служба Національної поліції, повідомляє «Главком».

На балконі помешкання 59-річного чоловіка поліцейські виявили арсенал. Серед вилученого п’ять карабінів різних марок – два «Mauser», два «СКС» і «СВТ», дві гвинтівки – «Sauer» та «Mauser», чотири стволи з нарізами, сім стволів до гладко ствольної рушниці та ствол зі стальною коробкою, а також затвор до нарізної зброї.

Власник квартири пояснив поліцейським, що вся зброя належить йому, але дозвіл він мав лише на деякі одиниці.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, правоохоронці будуть встановлювати, де киянин придбав і з якою метою зберігав зброю. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Призначені експертно-криміналістичні дослідження вилученої зброї. На час слідства чоловіка відпустили під особисте зобов’язання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: