Кличко перевірив, як просуваються роботи на мосту-довгобуді (відео)

Кличко перевірив, як просуваються роботи на мосту-довгобуді (відео)
Будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу
Фото: скріншот відео

До кінця цього року планують відкрити автомобільне сполучення Подільсько-Воскресенським мостовим переходом

У травні дорожники розпочнуть асфальтування проїжджої частини Подільсько-Воскресенського мостового переходу у Києві. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

Він також показав відео, відзняте під час чергової перевірки будівництва об’єкту.

«Подільсько-Воскресенський мостовий перехід будують. Щоб облаштувати нові з’їзди на Верхній та Нижній Вали, розбирають старий вантовий міст. Роботи з демонтажу аварійної конструкції тривають уже кілька тижнів. Триває і будівництво заїзду на мостовий перехід з вулиці Верхній Вал. Фахівці збирають металоконструкції, що потім за допомогою супердомкартів поставлять на опори. Перекладають також інженерні мережі, облаштовують технологічні майданчики та проїзди», - повідомив Кличко.  

За його словами, також триває спорудження насипу в районі Русанівських садів та будівництво мосту над ними. Там вже бетонують і встановлений прогін мосту зі сторони Троєщини. 

«У травні дорожники розпочнуть асфальтування проїжджої частини Подільсько-Воскресенського мостового переходу. А на початку літа розпочнуть встановлювати ванти на арочну конструкцію мосту. Далі повністю демонтують нижню частину тимчасових опор і міст «стане» на своє місце», - зазначив мер столиці.

«Хочу наголосити: ми робимо все, щоб до кінця цього року відкрити автомобільне сполучення Подільсько-Воскресенським мостовим переходом і розпочати будівництво нової гілки метро», - підкреслив Кличко.

Як повідомлялося, 16 квітня через сильний вітер у Києві впала частина тимчасових конструкцій риштувань Подільського мостового переходу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: