Кличко пообіцяв перетворити Гідропарк та зоопарк на сучасні зони відпочинку європейського рівня

Кличко пообіцяв перетворити Гідропарк та зоопарк на сучасні зони відпочинку європейського рівня

За кілька років ми перетворимо столичний Гідропарк та Київський зоопарк на сучасні зони відпочинку європейського рівня. Про це в ефірі телеканалу News One заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

«Гідропарк – може бути чудовою зоною відпочинку, однак люди там зараз вже просто бояться відпочивати. Там продають алкоголь, шашлики, і іноді там просто страшно ввечері пройти. І ми зробимо все, аби змінити це місце! – наголосив Кличко. - У нас є багато пропозицій та концепцій того, як зробити з Гідропарку зону сімейного відпочинку. Я впевнений, що Гідропарк стане магнітом не лише для киян, а й для гостей міста, які зможуть там з комфортом провести час», - зазначив мер Києва.

Кличко також розповів, що вже у найближчі кілька років і Київський зоопарк стане звіринцем європейського рівня. «Коли я спілкувався з директором берлінського зоопарку, то він мені сказав: якщо людина приходить в зоопарк і співчуває тваринам – це не зоопарк. Ми вже розробили концепцію реконструкції Київського зоопарку, і за 2-3 роки зможемо зробити зі столичного звіринця зоопарк європейського рівня. Впевнений, це місце стане одним з улюблених місць для дітей та всіх тих, хто любить тварин», - підкреслив Віталій Кличко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: