Кличко в Америці. Як мер Києва їздив у гості до колег-боксерів

Кличко в Америці. Як мер Києва їздив у гості до колег-боксерів

Кличко: Наступний з'їзд Всесвітньої боксерської ради (WBC) може відбутися в Києві

Наступний щорічний з'їзд Всесвітньої боксерської ради (WBC) може відбутися в українській столиці. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив на 54-му з'їзді організації, який відбувається у Сполучених Штатах. Кличко виступив на відкритті форуму, участь у якому беруть такі легенди спорту, як Евандер Холіфілд, Леннокс Льюїс, Ларрі Холмс, Хуліо Сесар Чавес, Рой Джонс, Насім Хамед, Ріддік Боу та інші.

«Я провів переговори з президентом WBC Маурісіо Сулейманом, запропонував йому, щоб наступний з'їзд Всесвітньої боксерської ради відбувся в Києві. Ми попередньо домовилися, це може статися в серпні наступного року. І сподіваюся, незабаром буде прийнято позитивне рішення на користь Києва, – зазначив Кличко після відкриття з'їзду. – Це буде престижно для нашого міста приймати захід такого рівня. І багато відомих спортсменів з різних країн світу відвідають Україну. Моє завдання як мера залучати більше таких міжнародних подій до Києва».

На церемонії відкриття з'їзду вшанували пам'ять Мухаммеда Алі, який був чемпіоном WBC. Показали фільм про легендарного боксера і громадського діяча. На заході була присутня і також виступила донька Алі Лейла.

У різні часи чемпіонами за версією WBC також були Майк Тайсон, Леннокс Льюїс, Евандер Холіфілд, Віталій Кличко.

Також Віталія і Володимира Кличків відзначили сертифікатом Книги рекордів Гіннеса за те, що брати виграли 40 боїв у суперважкій категорії з 26 червня 1999 року по 25 квітня 2015 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: